(VIDEO) PENZIONERKA NA OTVARANJU “LIDLA”: “Došla sam unučićima da kupim čokolade i da uživo vidim predsednika”

(VIDEO) PENZIONERKA NA OTVARANJU “LIDLA”: “Došla sam unučićima da kupim čokolade i da uživo vidim predsednika”


Redakcija “Ekspresa” bila je na otvaranju “Lidla” na Konjarniku, kome je prisustvovao i predsednik Srbije, gde se okupilo  mnoštvo građana da baš oni budu prvi koji će kupiti nešto iz ovog marketa.

Kako je uglavnom bilo starijih osoba, penzionera, koji su došli da ispazare nešto za sebe, razgovarali smo sa jednom gospođom koja nam je rekla da je došla u “Lidl” , ni manje ni više,  zbog jeftinih čokolada za svoje unučiće i da bi uživo videla Aleksandra Vučića.

Na pitanje zašto je došla tako rano, već u 8 izjutra, gospođa Vukosava Moravac objasnila nam ukratko razlog njene posete “Lidlu”

“Meni je penzija svega 13.000 dinara, a oni su najavili da će cene ovde biti mnogo jeftinije. Evo na primer, banane 50 i nešto dinara, evo pile sam kupila, mleveno meso. Hoću unučadi da kupim i čokolade. Ima čokolade po 50 dinara.”

Penzionerka Vukosava je naglasila da joj je posebno zadovoljstvo zato što je prvi put u svom životu uspela da vidi predsednika Aleksandra Vučića uživo, iako nije ni čula šta je govorio.

“Jutros kad sam dolazila on je već odlazio, ali mnogo mi je drago što sam videla predsednika uživo” kazala je Vukosava.

Gospođa Moravac nam je rekla i da je ona posećivala ovaj lanac i u inostranstvu, i da joj je drago što može da kupi nemačke čokolade za svojih četvoro unučadi o kojima je govorila sa velikim ponosom.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte Vaš komentar