Politika
26.03.2018. 18:48
R.E./Beta

Počela sednica Saveta za nacionalnu bezbednost

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Sednica Saveta za nacionalnu bezbednost počela je večeras nešto posle 19.30 časova u zgradi Predsedništva.

Sednici prisustvuju predsednik Srbije Aleksandar Vučić, predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić, ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, ministarka pravde Nela Kuburović, ministar odbrane Aleksandar Vulin.

Sednici prisustvuju i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, ;direktor policije Vladimir Rebić, ;načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša ;Diković, ;direktor BIA Bratislav Gašić i republički javni tužilac Zagorka Dolovac.

Sednica Saveta za nacionalu bezbednost trebalo je da se održi sutra u 10 časova, ali je doneta odluka da sednica bude održana večeras nakon privođenja Marka Djurića u Kosovskoj Mitrovici.
Danas je u Kosovskoj Mitorvicu uhapšen direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić, a suzavcem su rasterani okupljeni ispred Mitrovačkog dvora u kojem je trebalo da se održi okrugli sto o unutrašnjem dijalogu o Kosovu i Metohiji.

Savet za nacionalnu bezbednost Srbije čine predsednik Srbije, premijerka, ministri unutrašnjih poslova i pravde, načelnik generalštaba Vojske Srbije i direktori Službi bezbednosti.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
broken clouds
14°C
16.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve