Politika
27.06.2018. 11:38
R.E./Beta, Foto: Printscreen Facebook

(VIDEO) KOZACI PREDALI RAPORT PALMI U MOSKVI UZ MELODIJU " DOLAZAK KOMANDANTA": Tavariš Paljma URA, URA, URA

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Predsednik Jedinstvene Srbije (JS) i Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma u Moskvi će večeras bodriti srpsku fudbalsku reprezentaciju u odlučujućem meču za prolaz u narednu rundu Svetskog prvenstva protiv Brazila.

Kako je saopšteno iz JS, Markovića su u ruskoj prestonici dočekali Kozaci, čije je predstavnik Aleksandar Vitarevič raportirao predvidjajući pobedu Srbije.

"Druže Palma večeras će reprezentacija Srbije pobediti Brazil. Raportira Aleksandar Vitarevič", rekao je predstavnik Kozaka uz tradicionalni ruski povik "URA URA URA i SRBIJA SRBIJA SRBIJA!"Kozaci su goste iz Srbije pozdravili tradicionalnom ruskom zdravicom i izveli više poznatih ruskih i srpskih pesama medju kojima i "Tamo daleko", kada je dirigovao Marković.

Marković će utakmicu sa Brazilom gledati uz više hiljada srpskih navijača i narodnih poslanika, iz Pokreta snaga Srbije Dragomira Karića i narodnih poslanika Jedinstvene Srbije Vojislava Vujića i Djordja Kosanića i portparola Jedinstvene Srbije Živote Starčevića.

"Nas su u fudbalu uvek zvali evropskim Brazilcima. To ćemo dokazati i na ovoj utakmici, ali jedan od favorita Svetskog prvenstva će se večeras morati vratiti kući, a naša reprezentacija će ostati još neko vreme u Rusiji. Ovo je za nas finale Svetskog prvenstva i očekujem pobedu srpske reprezentacije", rekao je Marković.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
14°C
20.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve