Politika
27.05.2018. 17:10
R.E./Beta/ Foto Ana Paunkovic

Vučić: Nadležni organi ispituju poslovanje CIRSD Vuka Jeremića

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će nadležni organi Srbije dati konačnu reč i ispitati poslovanje organizacije CIRSD Vuka Jeremića.

"Sve ima svoj početak i kraj, važno je da ne postoji nikakva arbitrernost, već da organi rade svoj posao u miru, a onda će se videti ko je gde kako i zbog čega bio finansiran", rekao je Vučić novinarima u Beogradu.

On nije želeo da kometariše to što je lider Narodne stranke Vuk Jeremić najavio tužbu protiv njega zbog povrede časti, jer ga je nazavao "šefom medjunarodne lopovske bande".

"Jedva čekam sve te junake, koji bi da sude i do Strazbura, pošto su u stanju da iznose svakog dana laži o svima, a kada im se ukaže i stane i pokaže evo ga brat kako sedi iza rešetaka, oni kažu nije mi to brat", ocenio je predsednik.

Mediji su ovih dana javili da su u Americi, u korupcionaškoj aferi uhapšeni saradnici bliski Vuku Jeremiću i njegovoj organizaciji CIRSD, da je reč o Patriku Hou i Čeiku Tidijanu Gadiou.

Jeremić je tim povodom kazao da sa ljudima koji su uhapšeni nema nikakvih poslovnih veza i da se CIRSD bavi naučnim radom.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
17°C
26.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve