Sport
08.11.2023. 07:43
Beta

Kapiten posle poraza

"Ovako se ne igra Liga šampiona"

1
Izvor: ATAIMAGES / Dusan Milenkovic

Kapiten fudbalera Crvene zvezde Aleksandar Dragović bio je vrlo nezadovoljan posle poraza od Lajpciga u Ligi šampiona istakavši da on i njegov tim ne mogu ovako da igraju u najjačem evropskom takmičenju.

"Mi samo pričamo i računamo, ali ako budemo igrali kao danas izgubićemo i tamo. Moramo da se dignemo. Ako želimo da uzmemo neki bod ili čak pobedimo, mora svaki igrač da se probudi i da budemo bolji", rekao je Dragović za televiziju Arena sport.

Zvezda je u utorak uveče izgubila ss 2:1 od Lajpciga u četvrtom kolu Lige šampiona, a na konstataciju novinara da su crveno-beli u drugom poluvremenu podigli nivo igre i Dragović je rekao da je to nedovoljno i da su zasluženo izgubili.

"Ja se ne slažem. Mogli smo da gubimo sa 3:0 ili 4:0, ali gubili smo samo s 1:0, spasao nas je Omri (Glazer). Pričamo stalno da moramo da budemo bolji, a to traje sada već dva meseca i ništa nismo naučili. U svim segmentima moramo da budemo bolji. Za mene je ovo bilo malo. Ako mene pitate - zasluženo smo izgubili", kazao je Dragović.

Novinar je upitao da li će Zvezdi u narednom kolu protiv Jang Bojsa biti dovoljan i remi da bi izborila treće mesto u Grupi  plasman u Ligu Evropa, a Dragović je kazao da "samo pričamo i računamo", a da se malo toga vidi na terenu.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Ko u srpskom fudbalu ne radi pošteno, ko vara i igra kladionicu
1

Aktuelno

23.10.2023. 14:00

Ko u srpskom fudbalu ne radi pošteno, ko vara i igra kladionicu

Posle 24 godine reprezentacija Srbije biće u prilici da konačno postigne prvi gol na šampionatima kontinenta. Možda bi to učinila i pre da je učestvovala na prvenstvima Evrope. Ali, nije.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
17°C
29.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve