Sport
10.12.2023. 15:21
R. E.

EURO 2024

Navijači, ako želite da uživo bodrite "orlove", požurite po karte

1
Izvor: EPA / ROLEX DELA PENA

Fudbalski savez Srbije podsetio je navijače fudbalske reprezentacije da imaju još malo vremena da poruče ulaznice za mečeve "orlova" na Evropskom prvenstvu.

Reprezentacija Srbije igraće prvi put će od 2000. igrati na Evropskom prvenstvu koje se održava u Nemačkoj od 14. juna do 14. jula 2024. godine, a žrebom u Hamburgu odlučeno je da se "orlovi" takmiče u grupi C sa Engleskom, Danskom i Slovenijom.

Zainteresovani navijači Srbije koji bi želeli uživo da prate mečeve u Nemačkoj imaju još malo vremena da apliciraju za ulaznice.

Prodaja ulaznica počela je 4. decembra i trajaće do 12. decembra u 14 časova. Ko u tom terminu ne aplicira – najverovatnije neće moći naknadno da nabavi karte.

Prodaja ulaznica obavlja se isključivo preko sajta UEFA na adresi https://www.uefa.com/euro2024/ticketing/ što znači da FSS neće vršiti prodaju karata za EURO 2024.

Distribucija karata koje će biti isključivo u elektronskom formatu vršiće se preko aplikacije UEFA Tickets, koju će svaki nosilac ulaznice morati da instalira na svom telefonu.

U januaru 2024. godine UEFA šalje mejlove sa detaljima za plaćanje, nakon toga dobija se potvrda, a ulaznice će na UEFA Tickets aplikaciju biti distribuirane u maju i junu 2024. godine. QR kod na ulaznicama će se pojaviti oko tri časa pred utakmicu.

Svaki kupac ulaznica biće obavešten putem e-pošte da preuzme aplikaciju UEFA Tickets i prihvati uslove i odredbe pre nego što pristupi svojim ulaznicama.

Apliciranje će biti moguće za sve utakmice na turniru, a preko jednog naloga moguće je aplicirati za najviše 4 ulaznice po utakmici.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Piksi o žrebu za EURO: "Interesantna i teška grupa"
Dragan Stojković Piksi, ATA IMAGES, 2.12.2023.

Selektor Srbije

02.12.2023. 19:39

Piksi o žrebu za EURO: "Interesantna i teška grupa"

Selektror Srbije Dragan Stojković Piksi prokomentarisao je žreb za Evropsko prvenstvo, kao i rivale koje je naša reprezentacija dobila u grupi C.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
21°C
28.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve