Sport
08.07.2019. 17:24
R.E./Vijesti

BOKAN: Zvezda ima najveći budžet u istoriji kluba

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Predsednik KK Budućnost Dragan Bokan govorio je o planovima kluba za narednu sezonu, ali se dotakao toga koliki su budžeti timova koji će naredne sezone nastupati u ABA ligi.

"Svaki put kada se Budućnost plasira među četiri u ABA ligi to je veliki uspeh, kada igra finale ogroman uspeh, a kada je osvoji – to je neverovatan uspeh", rekao je Bokan, a prenose Vijesti.

Bokan rekao da će Budućnost imati čak peti budžet u ABA ligi naredne sezone, ali se dotakao i Crvene zvezde i Partizana.

"Crvena zvezda ima ubedljivo najveći budžet, najveći i u istoriji kluba. Tu je i Partizan, koji će imati možda još veći budžet nego u vremenu kada je ekipu vodio Duško Vujošević. Cedevita Olimpija, je jedan jako ozbiljan projekat. Takođe, prvi put u Crnoj Gori dva kluba imaju isti budžet, a siguran sam da je Mornar potrošio do sada više nego mi", rekao je Bokan.

Povezane vesti - ZVEZDIN SUPERTIM: Da li će Teodosić biti poslednji deo slagalice?

Predsednik Budućnosti je ponovio da je Budućnost drastično oštećena u finalu plej-ofa sa Crvenom zvezdom.

"Promenjen je menadžement i drago mi je da imamo partnere među klubovima u ABA ligi, koji, takođe, žele da se takmičenje razvija, a prethodni menadžment je bio direktno odgovoran za ono što se događalo", rekao je Bokan.

 

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
mist
12°C
18.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve