Sport
19.04.2022. 15:15
R.E./Andscape

NBA

Demarkus Kazins potkačio Divca: Pogledajte njegovu statistiku...

Demarkus Kazins
Izvor: EPA / JIM LO SCALZO

Kada je Sakramento 2010. godine izabrao Demarkusa Kazinsa na NBA draftu ideja je bila da "Bugi" bude igrač oko koga će Kingsi graditi franšizu narednih godina.

Kazins se u Sakramentu zadržao sedam godina, ali nije opravdao poverenje koje mu je franšiza ukazala... Njegov problem nikada nije bio talenat, već temperamnet i "vruća" glava koja ga je koštala većih uspeha.

Njegovi dani u Sakramento Kingsima završeni su na neslavan način, bilo je mnogo tenzija da bi konačno usledio trejd u Nju Orleans Pelikanse. Međutim, Kazins i pored svega toga smatra da će upravo on biti 11. igrač koga će ova franšiza učiniti "besmrtnim" tako što će mu povući broj na dresu iz buduće upotrebe.

Odgovarajući na pitanje da li će završiti u Kuči slavnih Bugi je potkačio legendarnog centra Sakramento Kingsa - Vlade Divca.

"Mnogo sam trenirao i mnogo sam radio dok sam bio član Sakramento Kingsa, a takođe sam i vlasnik velikog broja rekorda. Iskreno, mislim da sam najbolji igrač koji je ikada prošao kroz Sakramento. I stojim iza tih reči", rekao je Kazins za Andscape i dodao:

"Vlade Divac je u Kući slavnih. Pogledajte njegovu statistiku, a onda pogledajte moju. Ostavićemo sve na tome", smatra "Bugi".

 

Međutim, Kazins se nije na tome zaustavio već je u svom stilu odgovorio šta bi promenio da može da vrati vreme.

"Preskočio bih treninge sa Sakramentom. Šta su oni uradili za mene? Osim što su rekli moje ime tokom drafta, apsolutno ništa. Dao sam im sve, kada pogledamo šta se događalo, ja sam njima dao mnogo više nego oni meni. I samo sam iskren. Imao sam dva vlasnika, tri generalna menadžera i sedam trenera za sedam godina. Ništa više ne moram da kažem", rekao je Kazins.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Nenadmašan centar NBA lige
Nikola Jokić 1.4.2022.

Niko pre Jokića

02.04.2022. 08:25

Nenadmašan centar NBA lige

U prvoj NBA sezoni (2015/16) izabran je za trećeg najboljeg novajliju u ligi. Ali, nije stao, bio je to samo prvi njegov korak. Već na kraju druge sezone proglašen je za drugog najboljeg igrača sa liste onih koji su najviše napredovali u NBA. U trećoj (2017/18) NBA sezoni postao je neko i nešto. Košarkaški svet je o njemu govorio kao o jednom od najboljih centara u NBA ligi i vođi Denvera.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
16°C
30.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve