Sport
08.07.2023. 20:25
Beta

Sednica Skupštine

Evo koliku je dobit ostvario FSS

1
Izvor: ATAIMAGES

Fudbalski savez Srbije (FSS) usvojio je na današnjoj sednici Skupštine u Staroj Pazovi finansijski izveštaj za prošlu godinu po kojem su prihodi Saveza bili su 38, a rashodi 35 miliona evra.

"Ostvarena dobit iznosi tri miliona evra. Polovina dobiti biće usmerena na infrastrukturne projekte širom Srbije", navodi se u saopštenju FSS.

Drugoj redovnoj sednici Skupštine, u prostorijama Sportskog centra u Staroj Pazovi, prisustvovalo je 50 od 85 delegata Skupštine, a tom prilikom su i usvojene liste članova nezavisnih tela Fudbalskog saveza Srbije.

Kako se navodi, Nadzorni odbor čine: predsednik Goran Jovanović, Saša Milivojević, Miloje Obradović, Pero Biočanin i Ljubiša Krstić.

U Odbor za sprovođenje izbora ušli su, kako je saopšteno, predsednik Stojan Radošević, Branko Nešić, Ratomir Babić, Dušan Tomić i Blagoje Milošević.

Za predsednika Disciplinske i etičke komisije imenovan je Ivan Nikolić, dok su članovi tog tela još Miroslav Perišić, Dragan Tomić, Milan Mijailović i Miraš Tomović.

Remi kao poraz

Kvalifikacije za EURO

Bulgaria v Serbia: Group E - UEFA EURO 2024 Qualifying Round

Kvalifikacije za EURO

23.06.2023. 17:10

Remi kao poraz

U Komisiji za žalbe su Zoran Smajić (predsednik), Veljko Perović, Dejan Plamenac, Dragan Dragićević i Uroš Ambruš, dok je disciplinski inspektor FSS Miroslav Sever.

Posle Skupštine zasedao je i Izvršni odbor, koji je izglasao poverenje starom sazivu Sudijske komisije u sastavu Dejan Filipović (predsednik), članovi Nenad Đokić i Marko Popović.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
16°C
30.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve