Sport
20.06.2023. 18:20

Letnji prelazni rok

OVO je Zvezdino prvo pojačanje

Marakana
Izvor: EPA / KOCA SULEJMANOVIC

Fudbalski klub Crvena zvezda predstavio je prvo pojačanje u letnjem prelaznom roku.

U Ljutice Bogdana stigao je Žan Filip Kraso, napadač iz Obale Slonovače, i sa aktuelnim prvacima Srbije potpisao je četvorogodišnji ugovor.

"Jako sam srećan što sam ovde, jedva čekam da počnem da radim ono što najbolje znam, da igram fudbal. Srećan sam što sam u Beogradu i Crvenoj zvezdi za koju sam i ranije čuo", rekao je 25-godišnji fudbaler.

Afrički napadač karijeru je počeo u mlađim kategorijama francuskog Lorjana, da bi zatim igrao za Šiltigajm, Epinal i Sent Etjen, dok je kao pozajmljeni igrač nastupao za Le Man i Ajačo.

Prvo zvanično pojačanje u prelaznom roku predstavio je sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela.

"Zadovljstvo mi je da predstavim prvo pojačanje u ovom prelaznom roku, kao što znate tražili smo napadača, a pred vama je Žan-Filip Kraso, igrač koji je prošlu sezonu igrao u Sent Etjenu, gde je bio najbolji igrač, postigao je 17 golova i imao 12 asistencija, bio je i kapiten, takođe igra za reprezentaciju Obale Slonovače", rekao je on.

Mrkela je dodao da Kraso poseduje veliki kvalitet, koji će unaprediti igru crveno-belih.

"Ja mu želim da u Crvenoj zvezdi ostvari sve svoje snove, da bude isto tako efikasan kao što je bio prošle godine i da se svi zajedno radujemo novim uspesima Crvene zvezde sledeće sezone", istakao je Mrkela, koji je dodao da će u narednim danima biti predstavljena nova pojačanja - golman i napadač.

Zvezda je u ponedeljak krenula sa pripremama za novu sezonu, tokom koje će pored Superlige Srbije i Kupa Srbije nastupati i u grupnoj fazi Lige šampiona.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Poznato za koliko novca možete da gledate Zvezdu u Ligi šampiona
Crvena zvezda

Karte puštene u prodaju

20.06.2023. 13:39

Poznato za koliko novca možete da gledate Zvezdu u Ligi šampiona

Fudbalski klub Crvena zvezda počeo je onlajn prodaju premijum sezonske ulaznice za predstojeću sezonu, u kojoj će ekipa braniti duplu krunu i igrati u grupnoj fazi Lige šampiona.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
17°C
29.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve