Sport
03.10.2023. 11:39
Beta

Fudbaler Partizana

Pohvalio se pre spiska: "Poziv za reprezentaciju podsticaj da se još više dokazujem"

Fudbalska reprezentacija Srbije
Izvor: Shutterstock

Fudbaler Partizana Mihajlo Ilić rekao je da mu je čast što je pozvan u reprezentaciju Srbije i to pre nego što je selektor Dragan Stojković objavio konačan spisak igrača za oktobarke mečeve kvalifikacija za EURO.

Partizan je na svom sajtu objavio da se Ilić nalazi na konačnom spisku A reprezentacije Srbije za predstojeće duele sa Mađarskom i Crnom Gorom u kvalfikacijama za Evropsko prvenstvo, koje će naredne godine biti održano u Nemačkoj.

Srbija će 14. oktobra gostovati Mađarskoj u Budimpešti, a tri dana kasnije dočekaće Crnu Goru u Beogradu.

"Kao i svaki igrač koji razmišlja kako je čast igrati za reprezentaciju Srbije, tako sam se i ja potajno nadao da je poziv moguć. Značilo mi je i što sam se nedavno našao na širem spisku, ali sam svestan da je ovo tek prvi korak koji samo govori da je neko video moj rad i zalaganje u Partizanu. Na meni je sada da se još više dokazujem, jer samo dobre igre i fudbalsko sazrevanje mogu biti preporuka za ubuduće", rekao je Ilić za klupski sajt.

Selektor Stojković nakon što je objavio širi spisak kandidata krajem septembra, najavio je da će konačan sastav za duele sa Mađarima i Crnom Gorom saopštiti u petak.

"Na meni je sada da se još više dokazujem, jer samo dobre igre i fudbalsko sazrevanje mogu biti preporuka za u buduće. Hvala selektoru Stojkoviću, daću najbolje od sebe", dodao je Ilić.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Tadić: "Da vidimo šta nije bilo dobro i da pobeđujemo ako hoćemo na EP"
1

Kapiten "orlova"

07.09.2023. 23:44

Tadić: "Da vidimo šta nije bilo dobro i da pobeđujemo ako hoćemo na EP"

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Dušan Tadić izjavio je da njegov tim mora da pobeđuje u narednim mečevima ako želi da se plasira na Evropsko prvenstvo naredne godine u Nemačkoj.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
21°C
27.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve