Sport
07.02.2023. 22:52
Beta

Maroko

Fudbaleri Al Hilala u finalu Svetskog klupskog prvenstva

1
Izvor: Beta / AP / Manu Fernandez

Fudbaleri saudijskog Al Hilala plasirali su se u finale Svetskog klupskog prvenstva, pošto su u marokanskom Tandžeru pobedili brazilski Flamengo sa 3:2.

Al Hilal je poveo u četvrtom minutu golom Salema al Davsarija sa penala, Perdo u 20. minutu poravnao rezultat na 1:1, ali je Al Davsari u devetom minutu nadoknade vremena ponovo sa bele tačke doneo prednost saudijskom klubu.

Taj drugi penal skrivio je Žerson i zaradio drugi žuti karton, tako da je Flamengo u nastavak meča ušao sa igračem manje.

Lusijano Vieto je u 70. minutu povisio na 3:1, na asistenciju Al Davsarija, čime je Al Hilal napravio veliki korak ka finalu. Flamengo je do kraja meča uspeo samo da ublaži poraz pogotkom Pedra u 91. minutu.

Al Hilal će se za titulu na Svetskom klupskom prvenstvu u Maroku boriti sa pobednikom drugog polufinala u kojem će se u sredu sastati egipatski Al Ahli i Real Madrid.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

(Ne)poznata priča: Mesi je pregovarao sa Interom
Lionel Mesi

Potpredsednik potvrdio

07.02.2023. 13:58

(Ne)poznata priča: Mesi je pregovarao sa Interom

Potpredsednik Intera Havijer Zaneti rekao je da je pregovarao sa fudbalerom Lionelom Mesijem kada je Argentinac napuštao Barselonu 2021. godine.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
21°C
17.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve