Sport
02.04.2023. 17:30
Tanjug

Budžetske rezerve

Evo koliku je pomoć spremila Vlada Srbije za FSS

1
Izvor: ATAIMAGES

Kroz mehanizam upotrebe sredstava tekuće budžetske rezerve Vlada Srbije je za Fudbalski savez Srbije opredelila 295 miliona dinara na ime finansijske pomoći.

U dokumentu objavljenom u Službenom glasniku, koji je Vlada Srbije donela 30. marta, navodi se da se taj iznos prenosi iz sredstava opredeljenih za upravljanje, raspolaganje i zaštitu državne imovine, odnosno zgrada i građevinskih objekata.

Novac se prenosi na intervencijska sredstva, a zatim preko Generalnog sekretarijata vlade raspoređuje kroz dotacije nevladinim organizacijama, odnosno Fudbalskom savezu.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Kratka istorija neuspeha srpskog fudbala: Od Klementea do...
1

Kotrlja se i dalje

25.03.2023. 12:05

Kratka istorija neuspeha srpskog fudbala: Od Klementea do...

Srbija je dobila novog predsednika FSS-a, ali je ostala bez generalnog sekretara. Ili, možda i nije. Još se ne zna, ali znaće se uskoro. Bilo bi dobro da se sve to dogodi što pre. Neka događanja u FSS-u i još više (ne)proverene glasine oko i unutar kuće fudbala štete i te kako odavno narušenom ugledu ove organizacije. U međuvremenu lopta ne miruje, kotrlja se i dalje. Klubove, reprezentaciju, ali i kompletnu fudbalsku organizaciju čekaju dani i godine prepune iskušenja.
Close
Vremenska prognoza
few clouds
21°C
27.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve