Sport
17.06.2019. 12:28
R.E./Index.hr/Foto:EPA

GAZDA PSG-A IZGUBIO ŽIVCE: "Dosta je bilo takvog ponašanja"

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Francuski list L'Equipe je pod naslovom "PSG je spreman pustiti Nejmara" objavio delove intervjua s PSG-ovim predsednikom Nasserom Al Khelaifijem koji se kao nikad pre obrušio na svoje najveće zvezde, prenosi Index.hr.

Iako nije direktno spomenuo Nejmara, L'Equipe je njegove izjave protumačio kao tihi rat protiv najveće klupske zvezde koja je sve više u centru pažnje zbog stvari koje nemaju previše veze sa fudbalom. Nejmar se već mesecima ponaša tako da bi želeo da ode iz PSG-a u koji je pre dve godine došao za rekordnih 222 miliona evra, a njegov predsednik je to i potvrdio.

Povezane vesti - MAKEDONSKI REPREZENTATIVAC: Izbačen sam jer sam Albanac

Dolaskom Leonarda na mesto sportskog direktora politika kluba se okrenula za 180 stepeni, piše L'Equipe, što bi moglo pogoditi sve u ekipi.

"Igrači moraju postati svesni svoje odgovornosti. Stvari će od sad biti potpuno drugačije. Igrači će morati više da rade, više da se trude, a kome se to ne sviđa vrata su mu otvorena. Ciao! Moraju da znaju da nisu ovde došli da se zafrkavaju zafrkavati već da ozbiljno rade. Nema više nikakvih zvezda", rekao je Al Khelaifi.

Napusti li zaista Pariz, Nejmar će karijeru najvjerojatnije nastaviti ili u Realu ili u Barceloni, a jedan od tri najzainteresiranija kluba je i Mančester Junajted, piše L'Equipe. PSG će ga pustiti samo ako dobije "XXL ponudu" koja bi morala biti oko 200 miliona evra.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
18°C
21.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve