Sport
24.01.2024. 08:25
R. E.

"Deki u srcu"

Golden Stejt ne zaboravlja Milojevića (FOTO)

1
Izvor: Beta / FR171868AP / Darren Yamashita

Svi u klubu Golden Stejt u NBA ligi teško se mire sa gubitkom pomoćnog trenera Dejana Milojevića koji je preminuo nakon srčanog udara.

Voriorsi su saopštili da ih je gubitak Milojevića "slomio", a trener Stiv Ker, čiji je Milojević bio pomoćnik, izjavio je da je "Dejan bio jedno od najpozitivnijih i najboljih ljudskih bića koje je poznavao, neko ko je donosio radost i svetlost svakom danu svojom strašću i energijom".

Ekipa se oprostila od svog člana nakon što je njegova slika osvanula preko velikog dela "Čejs centra", dvorani u kojoj Voriorsi igraju, a potom su igrači i na treningu nosili crne majice na kojima je pisalo "brate".

U spomen na prerano preminulog srpskog stručnjaka, Golden Stejt je odlučio da do kraja sezone na dresovima nosi posebno obeležje za Dejana Milojevića. Na dresu će stajati inicijali DM u srcu.

Dejan Milojević preminuo je u Juti u 46. godini. 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Kad cela Arena plače... (FOTO, VIDEO)
dejan milojević, ATA

Partizan - Mega

22.01.2024. 20:38

Kad cela Arena plače... (FOTO, VIDEO)

Navijače je u Areni, na utakmici Partizana protiv Mege, koja je posvećena Dejanu Milojeviću, prvo dočekala prazna stolica u prvom redu na kojoj je stajao Njegov dres. Onda je stigao Duško Vujošević... potekle su suze... a Arenom se orilo: Milojević Dejan!!!
Close
Vremenska prognoza
clear sky
19°C
06.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve