Sport
02.03.2024. 16:00
Beta

Serija A

Jezive poruke i pretnje smrću igraču Milana

1
Izvor: BETA/AP / Gregorio Borgia

Fudbaler Milana Kristijan Pulišić dobio je pretnje smrću i druge uvrede, posle utakmice protiv Lacija u italijanskom prvenstvu.

U jednoj od najnapetijih utakmica dva velika rivala u poslednje vreme, Milan je sinoć kao gost na Olimpijskom stadionu u Rimu pobedio Lacio 1:0, u utakmici u kojoj je sudija Marko Di Belo isključio trojicu domaćih igrača, što je razbesnelo navijače Lacija.

Kako je danas preneo Kalčomerkato, navijači Lacija poslali su pretnje smrću i druge žestoke uvrede Pulišiću.

Pulišić je bio u centru pažnje kada se sukobio sa protivničkim igračem Lukom Pelegrinijem posle navodnog prekršaja na fudbaleru Lacija Valentinom Kasteljanosom. Pulišić je tokom koškanja pao na travu, a zbog tog incidenta isključen je Pelegrini.

Među porukama jedan od navijača napisao je američkom fudbaleru: "Umri od raka, g.... jedno, možda ćeš odleteti u vazduh sa svojom porodicom".

"Ne želim da umreš, već da polako patiš svakoga dana", naveo je drugi navijač, dok je Pulišić dobio i poruku: "Potroši sav novac na lekove, neka ti umre majka".

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Navijačima se vraća novac je Mesi nije igrao u Hong Kongu?
1

Mesiju je žao, ali...

09.02.2024. 15:04

Navijačima se vraća novac je Mesi nije igrao u Hong Kongu?

Organizatori prijateljske fudbalske utakmice u Hong Kongu, između ekipe domaće lige i Intera iz Majamija, saopštili su da će navijačima ponuditi povraćaj 50 odsto od cene ulaznice, posle višednevnih ljutih reakcija gledalaca i Vlade zbog toga što Lionel Mesi nije igrao.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
26°C
28.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve