Sport
16.05.2019. 17:21
R.E./Index.hr

Luka Jović sledeće nedelje potpisuje za Real Madrid?!

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Iza Reala je najgora sezona u istoriji. U Ligi šampiona su ispali još u osmini finala, a u prvenstvu su iza Barselone čak 18 bodova.

Zidan je bio svestan što ga čeka kad je prihvatio poziv Florentina Pereza. Znao je da je ova ekipa dala sve što je mogla i plan je bio jasan - izgurati ovu sezonu na najbolji mogući način, a onda na leto napraviti totalnu rekonstrukciju momčadi. Međutim, nije ni sanjao da će se momčad koja je proteklih godina harala Evropom iz nedelje u nedelje blamirati i pri tome rušiti sve negativne rekorde, piše Index.hr.

Odlaskom Ronalda iz Madrida Real nije ni senka ekipe koja je tri puta uzastopce pokorila Evropu. Zidan želi napraviti atomski napad i planovi se kreću u tom smjeru.

Kako tvrdi AS, saga oko Luke Jovića i transfera u Real je gotova i mladi srpski reprezentativac sledećeg nedelje postaće novi igrač kraljevskog kluba.

Ajntraht će od prodaje Jovića zaraditi 60 miliona evra, a Kraljevi imaju zanimljiv plan za narednu sezonu s Jovićem.

Jović bi u prvoj sezoni u Madridu trebalo da za konkurenciju ima Karima Benzemu, koji bi trebalo da ostane na Bernabeu još jednu sezonu.

Eden Azar je navodno već izabrao kuću u Madridu, oko potpisa Luke Jovića ostali su još samo detalji, a put Madrida iz Londona mogao bi i najbolji strelac Premijerlige ove sezone Obamejang. Tako barem pišu španski i engleski mediji.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
3°C
20.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve