Sport
20.06.2019. 18:20
R.E./Index.hr/Foto:EPA

Mančester Junajted želi napadača Arsenala

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Mančester Junajted ne želi da mu se ponovi prošla sezona u kojoj je, uz Arsenal, bio najveći gubitnik engleskog fudbala. Siti je osvojio titulu, Liverpul je postao evropski prvak, Čelsi je stigao do trofeja Lige evrope, a Totenhem prvi put u istoriji igrao finale Lige šampiona.

Čak je i Arsenal igrao finale Lige evrope, a baš bi iz njegovih redova Crveni đavoli želeli sjajnog napadača Obamejanga, piše Index.hr.

Prema pisanju TalkSPORTa, klub sa Old Traforda želi da se pojača u napadu i spremio je 80 miliona evra za golgetera tobdžija. Obamejang je prošle godine 2018. stigao u Arsenal iz Borusije Dortmunda za 65 miliona evra, i u toj sezoni je postigao 31 pogodak i upisao osam asistencija u 51 utakmici.

Povezane vesti - Legendarni Šek izabrao tri najbolja igrača NBA lige

Trener Junajteda planira da se reši Lukakua, kojeg juri Inter, a rado bi video leđa neprepoznatljivom Aleksisu Sančezu čija astronomska plata opterećuje klupski budžet. Od tih transfera Mančester bi mogao zaraditi dovoljno da dovede Obamejanga, koji ugovor s Arsenalom ima do leta 2021. godine. Pitanje je samo da li će Arsenal hteti da ga pusti.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
light intensity shower rain
18°C
01.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve