Sport
25.10.2023. 10:19
R.E.

Zvanično

Novak "najavio" saradnju sa čuvenim violončelistom (FOTO, VIDEO)

1
Izvor: Promo/LiveProduction

Čuveni violončelista Stjepan Hauser održao je spektakularan koncert u Beogradu u utorak uveče. Ne samo što je on vrhunski umetnik, uz to i šarmantan i harizmatičan, već i zato što su njegov koncert obeležila dva naročita momenta.

U prvom delu svog nastupa pred prepunom Štark arenom, Hauser je u jednom trenutku zasvirao numeru "Haleluja“, koju je posvetio Andriji Čikiću i decu koja su tragično nastradala u školi "Vladislav Ribnikar“. 

Ovaj gest publika je ispratila dugačkim aplauzom i zajedno sa njim pevala, a specijalni gosti u publici su bili Andrijini roditelji.

Kasnije, tokom večeri, Hauser je imao još jedan gest za pamćenje - na binu je izveo Novaka Đokovića, koji je u publici sedeo zajedno sa svojom suprugom Jelenom, bratom Markom i njegovom devojkom. 

Novak se u početku nećkao, a onda je ipak izašao na binu.

Pogledajte: 

I to nije kraj. Nakon koncerta, iza scene, Novak je Hauseru poklonio tenisku opticu sa svojim potpisom, a onda i rekao, uz rukovanje: "Zvanično, za tri godine u Areni - čelo i saksofon!". 

Novače, držimo te za reč!

Pogledajte fotografije: 

 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

"Razočaraću vas, to je samo čaj", reče Najdžel Kenedi na Kolarcu (FOTO,VIDEO)
najdžel kenedi, ata

Veče za pamćenje

22.10.2023. 00:39

"Razočaraću vas, to je samo čaj", reče Najdžel Kenedi na Kolarcu (FOTO,VIDEO)

Sa njim nikad nije dosadno, čak i onima koji nisu ljubitelji niti poznavaoci klasične muzike. Ne samo što je njegovo sviranje violine maestralno, već zato što je Najdžel Kenedi i šoumen. Zato, ko nije bio u subotu uveče na Kolarcu, gde je svirao u okviru 55. Bemus-a, mnogo je propustio.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
14°C
29.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve