Sport
10.11.2023. 12:37
Beta

"Star sam"

O'Saliven: "Nisam igrač kakav sam bio"

Snuker
Izvor: Shutterstock

Sedmostruki svetski šampion u snukeru Roni O'Saliven rekao je da nije više igrač kakav je bio i da se raduje svakoj pobedi jer je star.

"Svaki meč u kome pobedim u današnje vreme je jedna od najboljih pobeda u životu jer sam star. Dugo sam tu. Ne postajem bolji i ako ništa drugo, nisam igrač kakav sam bio. Svi igrači teže ostvarenju, mladi su i gladni. Sada je teže. Obično bih pobeđivao lako na turnirima i ne bih gubio mnogo frejmova, čak ni protiv vrhunskih igrača. Sada je teže. Uživam u svakoj pobedi koju ostvarim", rekao je O'Saliven, preneo je Jurosport.
 

O'Saliven se plasirao u polufinale Međunarodnog šampionata u Tjencinu pobedom protiv Alija Kartera 6:4. To je njegovo prvo polufinale rangirnog turnira još od prošlogodišnjeg Svetskog prvenstva kada je osvojio sedmu titulu i izjednačio se sa rekorderom Stivenom Hendrijem.

"Ali je jedan od igrača koji su ove sezone u formi, uspeo sam da ga pobedim i za mene je ovo velika pobeda", dodao je 47-godišnji engleski snukeraš.

U polufinalu će igrati protiv domaćeg igrača Džana Ande.

"Svaka prilika je dobra kada igram i nije zaista bitno ko je protivnik. Uvek ima publike, svaki meč koji igram je veliki. Ljudi žele da me pobede. Morao sam sa time da se nosim čitav život i nikada nisam igrao meč koji nije bio važan", naveo je O'Saliven.
 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Šta snukeraš odmah pomisli kada vidi nepoznatu boju na snuker stolu
1

Mark Alen

18.04.2023. 10:20

Šta snukeraš odmah pomisli kada vidi nepoznatu boju na snuker stolu

Snukeraš iz Severne Irske Mark Alen nazvao je aktiviste koji su prekinuli igru na Svetskom prvenstvu u Šefildu idiotima i rekao da ima boljih i efikasnijih načina da se bore za svoja uverenja od prekidanja mečeva.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
14°C
29.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve