Sport
12.11.2023. 13:40
R. E.

Zadarska policija

Privedeno više osoba nakon napada na novinare i delegaciju Zvezde

1
Izvor: Shutterstock

Nakon napada na novinare i člana uprave Crvene zvezde i njegovog prijatelja u Zadru, policija u tom gradu saopštila je nakon dve osobe u subotu uveče privela još nekoliko lica na saslušanje.

Hrvatski mediji prenose da je u toku kriminalističko istraživanje nad više osoba koje se dovode u vezu sa napadima uoči utakmice ABA lige između Zadra i Crvene zvezde.

Portparolka zadarske policije Ivana Grbin potvrdila je da je privedeno još nekoliko osoba, ali nije precizirala tačan broj.

Dodala je i kako su se incidenti dogodili u širem centru grada, u naselju Voštarnica i na Bulevaru, a napadnuti su zadobili lakše telesne povrede.

Na napade je reagovao i gradonačelnik Zadra Branko Dukić ističući da "ovakvo nasilničko ponašanje nema veze sa sportom i sportskim takmičenjima, niti može biti opravdanja".

"Ništa nije i ne može biti izgovor ili alibi za nasilje i dovođenje u opasnost nečijeg života", poručio je Dukić i uputio izvinjenje napadnutima u Zadru.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Napadnuti srpski novinari i članovi Zvezde u Zadru
Crvena zvezda

Incident u Hrvatskoj

11.11.2023. 22:33

Napadnuti srpski novinari i članovi Zvezde u Zadru

Košarkaški klub Crvena zvezda u subotu kasno uveče oglasio se saopštenjem u kom se navodi da su u Zadru pretučeni članovi kluba i srpski novinari koji su u ovaj hrvatski grad stigli na meč 7. kola ABA lige.

Close
Vremenska prognoza
clear sky
24°C
28.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve