Sport
24.02.2022. 11:40
Tanjug

Evroliga

Radonjić pred Panatinaikos: Moramo da ih ubacimo u naš ritam

Dejan Radonjić
Izvor: EPA / ANDREJ CUKIC

Trener košarakša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da njegov tim čeka teško gostovanje protiv Panatinaikosa u Atini, ali da će uraditi sve da odigraju dobar meč.

Crveno-beli sutra od 20 sati igraju protiv Panatinaikosa u 27. kolu Evrolige.

"Čeka nas izuzetno težak raspored u narednom periodu, a sve počinje gostovanjem Panatinaikosu. Na nama je sada da uradimo sve što je moguće, kako bismo što spremniji dočekali duel sa Panatinaikosom", rekao je Radonjić novinarima pred polazak u Atinu.

Crvena zvezda je na svom parketu u novembru ubedljivo savladala grčku ekipu 81:48, a Radonjić je istakao da očekuje drugačiji meč.

"Očekujemo sigurno drugačiji meč. Oni su u odnosu na taj duel napravili određene promene, nekoliko igrača je došlo, nekoliko otišlo. Panatinaikos ima kvalitet, ima fizički kapacitet i sada igramo u Atini. Istorija Panatinaikosa je za ogroman respekt. Potrudićemo se da što bolje odigramo meč", rekao je Radonjić i dodao da Majk Cirbes nece putovati u Atinu sa ekipom.

Dejan Radonjić
Izvor: EPA / ANDREJ CUKIC

Košarkaš Ognjen Dobrić kaže da će odbrana biti ključna u sutrašnjem meču.

"Očekuje nas malo naporniji raspored i uspeli smo ovih nekoliko dana da se odmorimo i pripremimo za utakmice koje nam dolaze. Prva od tih utakmica je Panatinaikos u Atini. Igraju dobro u tranziciji, koju moramo da im zatvorimo i onesposobimo im to oružje. Moramo ih ubaciti u naš ritam, u našu odbranu, u naš sistem i da iz toga tražimo prednosti i gradimo rezultat od prvog minuta", poručo je Dobrić.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Evroliga ima novog najboljeg "kradljivca" lopti
SPAIN BASKETBALL EUROLEAGUE

Košarkaš Uniksa

05.02.2022. 10:40

Evroliga ima novog najboljeg "kradljivca" lopti

Košarkaš Uniksa Džon Braun sa 66 ukradenih lopti u jednoj sezoni, novi je rekorder Evrolige u ovom statističkom parametru, saopsteno je na sajtu tog takmičenja.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
20°C
10.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve