Sport
11.06.2019. 14:20
R.E./Marca/Foto:EPA

RENOVIRANJE SE NASTAVLJA: Zidan želi igrača vrednog 150 miliona evra

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Real Madrid je završio potpisivanje Edena Azara i Luke Jovića, dok se za dolazak Mendija samo čeka potvrda. Međutim, kako stvari stoje tu neće biti kraj pojačanjima u letnjem prelaznom roku. Madriđani su u potrazi za veznim igračem, a kako Marca prenosi Zidan želi svog sunarodnika Pol Pogbu.

Kako španski list piše uprava kluba je voljna da svom treneru ispuni još jednu želju i učiniće sve da Francuz obuče dres madridskog kluba. Međutim, dovođenje Pogbe neće biti ni malo lako jer ga Mančester neće pustiti ispod cene od 150 miliona evra, za koji Real smatra da je previsoka.

Eriksen i Van de Bek su takođe bili u opticaju, ali Zidan je vlasnicima kluba jasno stavio do znanja da želi samo Pogbu.
Trener najtrofejnijeg evropskog kluba se oslanja na Pogbinu želju da igra za njegov tim i smatra da bi to moglo da snizi platu.

Ovom potencijalnom transferu na ruku ide i to što Pogba već duže vreme nije zadovoljan u Mančesteru i ne sviđa mu se u kom smeru se odvijaju stvari u klubu. Takođe, prepreka neće biti ni jezik i prilagođavanje, jer Francuz dobro govori španski.

Po svemu sudeći operacija Pogba je u toku i druge opcije su ostavljene po strani. Eriksen je bio prva opcija, ali je Zidan rekao ne, dok se Van De Bek i dalje smatra velikim rizikom i nedovoljno dokazanim, nakon jedne sezone u Ajaksu u kojoj se probio.

Pogbin eventualni dolazak verovatno bi bio poslednji, makar za ovaj letnji prelazni rok. Na Santiago Bernabeu su već potrošili mnogo novca i mnogi će morati da napuste klub kako bi se izbegao finansijski fer-plej.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
18°C
06.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve