Sport
11.11.2019. 16:40
M. P.

SARI NE PRIZNAJE STARU SLAVU: "Ronaldo protiv ludog mud*nje, neće se dobro završiti"

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Kristijanu Ronaldu se tokom karijere nije često dešavalo da bude zamenjen tokom utakmice. Kada bi do toga i došlo, razlog bi uglavnom bila povreda. Gde god da je igrao, uglavnom, je predstavljao nezamenjivu kariku, pre svega u Real Madridu.

A onda se desio Juventus, odnosno Mauricio Sari, koji očigledno priznaje staru slavu, već ga zanima samo trenutna forma. U derbi utakmici protiv Milana, Portugalaca je, u 55 minutu, zamenio Dibala. Ronaldo je besno napustio teren, prošavši bez pozdrava pored trenera Juventusa, a neki mediji spominju čak i da je prilikom napuštanja terena dobacio Sariju: "odj**i".

Bez obzira što se Sarijeva izmena ispostavila kao pun pogodak, jer je Dibala doneo pobedu svojoj ekipi, Ronaldo nije sačekao kraj utakmice na klupi već je tri minuta ranije napustio stadion i otišao u svlačionicu.

Povezane vesti - KULTURA NAVIJANJA: Radni dan, drugoligaš i 35.000 navijača na gostovanju

Utakmica protiv Milana je bila druga uzastopna na kojoj je Ronaldo bio zamenjen. U Ligi šampiona, protiv Lokomotive iz Moskve, Sari se odlučio da zameni Ronalda uz objašnjenje da "nije fizički spreman".

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Sari je pokazao karakter i jasan stav da u njegovoj ekipi neće biti povlašćenih. Međutim, Ronaldo je veliko ime i pitanje je na čiju će stranu stati uprava kluba, ukoliko dođe do ozbiljnijeg sukoba između njih dvojice.

Njihov sukob je porkomentarisao i Gary Linker, slavni engleski fudbaler iz 80-ih i 90-ih godina.

"Sari drugu utakmicu zaredom menja Ronalda koji na to protrči pored njega bez pozdrava u svlačionicu. Predviđam da to neće dobro završiti. Ali moram reći da je taj Sari ludi mudonja", napisao je Linker.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
25°C
29.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve