Sport
12.05.2019. 01:39
R.E.

TEŠKE OPTUŽBE Denis Rodman ukrao kristal i robu vrednu preko 3.500 dolara

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Joga studio iz Kalifornije optužio jebivšu NBA zvezdu Denisa Rodmana i nekoliko njegovih poznanika za krađu više od 3.500 dolara robe, uključujući i kristal od 400 funti, dok su u taj studuo ove nedelje u dva navrata dolazili oko nekog posla.

Ali Šah, vlasnik Vajbs Hot Joga (Vibes Hot Yoga) studija, rekao je američkim medijima da snimci sa sigurnosnih kamera pokazuju kako Rodman sa još troje ljudi dolazi u studio, dok četvrta osoba ometa radnika, kako im ne bi smetao u krađi.

Rodman je u razgovoru za TMZ rekao da pomenute krađe nije bilo, već da mu je vlasnik studija rekao da uzme poklpon ako skloni tu "kristalnu stvar".

"Ja kao i svaka druga dobra osobasam otišao da pomognem i oni to sad nazivaju pljačkom. Ta firma je pukla, a ja nemam razloga da kradem", ljutito je rekao.

Kako navode američki mediji, radnik koji se nalazio u salonu u toku pljačke rekao je da je Rodman sa ekipom došao i tražio da mu se vrati kristal vredan 2.500 dolara, her on navodno pripada njemu.

Zaposleni je dalje naveo, da su Rodmanovi pajtaši pokušali da kristal premeste na kmolica, kako bi ga izneli, ali da je on pao i polomio se.

"Tada se ekipa sa Rodmanom na čelu sagla, pokupila delove kristala i otišla", kaže radnik dodajući da se Rodman kasnije vratio sa suprugom po još stvari.

Policija Njuport Biča navela je da je istraga u toku, ali da niko nije priveden zbog navoda o pljački.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
13°C
27.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve