Sport
04.01.2024. 12:40
Beta

Žoze Morinjo

"Potpuno sam lud"

Žoze MUrinjo
Izvor: EPA POOL / PETER POWELL / POOL

Trener Rome Žoze Murinjo odbacio je navode da ga je Fudbalski savez Brazila kontaktirao u vezi preuzimanja posla selektora reprezentacije.

Murinjo je dodao da sledeće nedelje na Netfliksu počinje da se prikazuje njegov dokumentarac, u kome govori o karijeri i stvarima koje nikada nikome nije rekao.

"U toj seriji ćete otkriti da sam potpuno lud. Tada još nisam potpisao za Romu, ali sam dao reč klubu. Dobio sam ponudu drugog kluba, neću reći kog, to sam rekao u seriji, koji je želeo da pogazim moju reč datu Romi i ja sam odbio. Kada sam dobio ponudu Portugala, iz Saudijske Arabije, prva osoba kojoj sam rekao bio je moj predsednik", rekao je.

Trener Real Madrida Karlo Ančeloti odbio je ponudu da preuzme reprezentaciju Brazila i produžio je ugovor na tri godine sa španskim klubom, a mediji su spekulisali da je brazilski savez kontaktirao Murinja.

"Ne znam da li je to tačno za Brazil, pošto nisu direktno razgovarali sa mnom. Rekao sam mom menadžeru da, sve dok klub ne odluči da li ostajem, ne želim da znam niti da razgovaram sa nekim drugim", rekao je Morinjo posle sinoćnje pobede protiv Kremonezea (2:1) u Kupu, preneo je Skaj.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Close
Vremenska prognoza
few clouds
21°C
27.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve