Sport
09.10.2023. 08:59
Beta

Apel

VAŽNO za sve navijače Partizana

1
Izvor: ATAIMAGES / Dusan Milenkovic

Košarkaški klub Partizan pozvao je danassvoje navijače da ne vređaju protivničke igrače, trenere, funkcionere, državne zvaničnike, već da samo pružaju podršku svojoj ekipi.

"Sva ta vređanja su zaista mučna. Ružno je samo ih i slušati, a kamoli osećati nelagodu jer ona konkretno dolaze od navijača koji nama pružaju podršku. Partizan je nebrojeno puta apelovao i to čini ponovo, da se niko ne vređa. Protivnici, funkcioneri, državni zvaničnici, sudije... To nije huk koji želimo u našoj dvorani ili sa tribine na kojoj se nalaze naši navijači. Želimo da osetimo samo ono što se većim delom vremena i emituje sa tribina - ljubav prema Partizanu", rekao je predsednik Partizana Ostoja Mijailović.

Partizan se oglasio uoči utakmica koje ovog meseca čekaju crno-bele, protiv gradskog rivala, ali i Barselone i Cibone.

Košarkaš Partizana i osvajač srebrne medalje sa reprezentacijom na nedavno završenom Svetskom prvenstvu Aleksa Avramović rekao je da nikada neće prihvatiti vređanja.

"Iskreno verujem u ljudsku dobrotu i pozivam sve da tu dobrotu koju nose u sebi čuvaju. Uskoro ćemo igrati protiv brojnih srpskih reprezentativaca, Kalinića, Davidovca, Dobrića, Gudurića, Jovića... Pokažimo im poštovanje i ljubav jer oni su predstavnici Srbije čak i kada igraju za druge klubove", naveo je on.

"Takođe molim sve navijače da ne vređaju ni druge ljude, druge igrače, trenere, funkcionere, predsednike, bilo koga. Tako ponašanje nam kao ljudima ne priliči. Živimo u teškim vremenima i voleo bih da budemo svetao primer, a ne neko o kome će se pričati po lošem", dodao je Avramović.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

KK Partizan se ponovo obratio navijačima
1

Apel

02.05.2023. 11:01

KK Partizan se ponovo obratio navijačima

Košarkaški klub Partizan apelovao je na navijače da na meč protiv Real Madrida dođu ranije kako bi se izbeglo stvaranje gužve na ulazima u Beogradsku arenu.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
25°C
29.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve