Sport
04.05.2023. 23:57
R. E.

"Morali smo pametnije"

Obradović: "Hvala navijačima, spemićemo se najbolje za majstoricu"

1
Izvor: BETAPHOTO / BRANISLAV BOZIC

Trener Partizana Željko Obradović priznao je da je njegov tim promašivao otvorene šuteve protiv Reala, što ih je koštalo poraza i propuštene još jedne šanse da obezbede plasman na Fajnal-for Evrolige.

Crno-beli su poraženi rezultatom 78:85 i rezultat u četvrtfinalnoj seriji sada je izjednačen - 2:2.

"Presudio je na kraju jedan skok Valtera Tavaresa i koš uz faul, ali imali smo dva otvorena šuta posle toga i nismo ih pogodili", rekao je Obradović na konferenciji za medije u Beogradskoj areni.

Obradović se osvrnuo i na tragediju školi "Vladislav Ribnikar" koja je uzdrmala Srbiju, ekipu i navijače.

"Hvala navijačima što su došli u ogromnom broju i pored velike tragedije koja je pogodila naš narod. Možemo samo da im obećamo da ćemo učiniti sve da se što bolje spremimo za majstoricu", dodao je trener Partizana.

Trofejni trener je naglasio da će izvući pouke iz duela u Beogradu i da nema dilemu o načinu igre Partizana u majstorici, u Madridu.

"Analiziraćemo i videti gde smo sve grešili, a morali smo da budemo pametniji u mnogo situacija. Sve će se u Madridu svesti na naš šut, jer oni igraju zonu i mi ćemo biti sami mnogo puta, ako budemo pogađali iz otvorenih pozicija, imamo velike šanse da pobedimo", zaključio je Obradović.

Odlučujući pet meč Reala i Partizana igraće se u Madridu, 10. maja od 21 čas, a pobednik će izboriti plasman na završni turnir Evrolige na kojem će im rival biti Barselona.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Crno-beli muk za nastradale u školi
1

Poslednja pošta

04.05.2023. 21:34

Crno-beli muk za nastradale u školi

Navijači Partizana odali su poslednju poštu ubijenim učenicima i pripadniku obezbeđena Osnovne škole "Vladislav Ribnikar" uoči četvrtfinalnog meča Evrolige protiv Reala.
Foto
Close
Vremenska prognoza
clear sky
17°C
20.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve