Sport
28.04.2024. 20:17
R. E.

Poslednja opomena

Preterao: Zvezda novčano kaznila tim menadžera Nebojšu Ilića

1
Izvor: ATAIMAGES / Bane T. Stojanovic

Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je da je novčano kaznio tim menadžera Nebojšu Ilića zbog saobraćajnog prekršaja koji je napravio.

Ilić je 25. aprila napravio saobraćajni prekršaj, a beogradski mediji su preneli da je on priveden zbog bežanja policiji, vožnje u suprotnom smeru i vožnje pod dejstvom alkohola.

Zvezda je nakon toga suspendovala Ilića u periodu od 72 sata kako bi utvrdila sve činjenice, a danas je i donela odluku.

"Zbog disciplinskog prekršaja iz člana II tačka A kaznenog pravilnika KK Crvena zvezda, tim menadžer našeg kluba kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 25 odsto naknade u sledeća četiri meseca. Takođe, upućena mu je i poslednja opomena pred isključenja iz prvog tima sa pozicije tim menadžera", saopštila je Zvezda.

Kako se dodaje, ove odluke su donete nakon sastanka i razgovora sa Nebojšom Ilićem, utvrđivanja svih činjenica, a na osnovu pravilnika o kaznenim merama KK Crvena zvezda.

Nebojša Ilić je tim menadžer košarkaškog kluba Crvena zvezda od 2001. godine i ima najduži staž u klubu. On je takođe i tim menadžer reprezentacije Srbije.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
13°C
14.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve