Sport
18.09.2023. 21:30
R. E.

Trener Barak Bahar

Koliko može Zvezda protiv Sitija: "Da budemo hrabri i pametni"

1
Izvor: BETAPHOTO / Nebojsa Parausic

Fudbaleri Crvene zvezde stigli su u Mančester, gde će u utorak od 20.45 časova igrati protiv prvaka Evrope Sitija na otvaranju Lige šampiona.

Trener fudbalera Crvene zvezde Barak Bahar izjavio je da "zna protiv kakve ekipe" će igrati njegov tim, i dodao da veruje u svoje izabranike.

"Nismo imali mnogo vremena da spremamo utakmicu, jer smo pre dva dana igrali protiv Čukaričkog i izgubili. Čeka nas nova misija, svi znamo protiv kakvog tima igramo. Ima još vremena do utakmice, ali ja verujem u ekipu", rekao je Bahar, a preneo klub.

On je naveo da će njegov tim igrati hrabro i na terenu dati maksimum.

"Najbitnije mi je da nakon utakmice možemo da sednemo, pogledamo se u oči i kažemo da smo dali sve od sebe. Da budemo i hrabri i pametni", dodao je on.

Bahar na konferenciji za novinare nije želeo da priča o taktici za duel protiv prvaka Evrope.

"Neću sad da pričam o tome, ali moramo da se spremimo, podignemo nivo igre i da to sve bude onako kako smo planirali. Nadam se našem dobrom, a lošem danu za Mančester siti", izjavio je Bahar.

1
Izvor: BETAPHOTO / Ivica Veselinov

Fudbaler Zvezde Marko Stamenić kaže da se ne plaši Mančester sitija i smatra da crveno-beli uvek moraju da idu, bez obzira ko im je protivnik.

"Fudbal je magična igra. Kao tim se ne zadovoljavamo malim stvarima, s obzirom da igramo za Zvezdu, uvek idemo na pobedu i tako će biti bez obzira na tim koji je preko puta. Mančester Siti je dokazao da je najbolji tim na svetu, a mi gledamo sebe, trudimo se da napredujemo iz dana u dan i budemo hrabri. Okružen sam dobrim i kvalitetnim ljudima, kako u samoj ekipi, tako i u stručnom štabu, stoga imamo pravo da se nadamo pozitivnom rezultatu", zaključio je Stamenić.

U Mančester su stigli Omri Glazer, Zoran Popović, Nikola Vasiljević, Aleksandar Dragović, Miloš Degenek, Srđan Mijailović, Naser Điga, Uroš Spajić, Nemanja Milunović, Milan Rodić, Marko Stamenić, Kings Kangva, Gelor Kanga, In Bom Hvang, Mirko Ivanić, Osman Bukari, Stefan Mitrović, Piter Olanjinka, Aleksandar Katai, Vladimir Lučić, Uroš Kabić, Šerif Endiaje i Žan Filip Kraso.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
few clouds
13°C
03.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve