Er Srbija poboljšava rukovanje prtljagom uz svoju novu “BagJourney” uslugu

Er Srbija poboljšava rukovanje prtljagom uz svoju novu “BagJourney” uslugu


Er Srbija pokrenula je novu uslugu BagJourney – globalni sistem za praćenje prijavljenog prtljaga tokom svih faza putovanja, od početka do kraja.
BagJourney, sistem koji je razvio vodeći proizvođač avio-tehnologije SITA, koristi podatke sakupljene sa više aerodroma da bi pratio prtljag od njegovog prijavljivanja na let, preko sortiranja, prolaska kroz bezbednosne provere, utovara u kargo kontejnere i avione, sve do dostavljanja na aerodrom.
BagJourney sistem će omogućiti Er Srbiji da brzo utvrdi tačnu lokaciju prtljaga, u situacijama kada prtljag kasni.

Podaci za ovu uslugu trenutno se prikupljaju na Aerodromu Nikola Tesla u Beogradu i 16 drugih aerodroma u mreži Er Srbije, uključujući aerodrome Hitrou u Londonu, Šeremetjevo u Moskvi i Džon F. Kenedi u Njujorku. U narednim mesecima, usluga će biti pokrenuta i na ostalim aerodromima.
Usluga je takođe spojena sa SITA WorldTracer platformom, globalnim sistemom za praćenje i usklađivanje prtljaga koji putnici mogu da iskoriste da lociraju svoj prtljag.

Deklan Keler, izvršni direktor Er Srbije za saobraćaj, rekao je: “Ove godine uveli smo više tehnoloških inovacija da bismo unapredili našu uslugu i veoma nas raduje što smo pokrenuli BagJourney.
“Uz pomoć BagJourney, naši zaposleni sada mogu u realnom vremenu da prate kretanje prtljaga u svim fazama putovanja, da utvrde poslednju lokaciju na kojoj je prtljag viđen i efikasnije rešavaju situacije sa prtljagom koji kasni.
“Znamo koliko je isporuka prtljaga na vreme važna za naše goste i sigurni smo da  će BagJourney unaprediti iskustvo putovanja naših gostiju.”

+ Trenutno nema komentara

Dodajte Vaš komentar