PUKET: 300-ta destinacija Turkish Airlines-a

PUKET: 300-ta destinacija Turkish Airlines-a


Turkish Airlines, avio – kompanija koja leti u više zemalja i na više međunarodnih destinacija nego i jedna druga avio – kompanija, uvela je direktne letove Istanbul – Puket. Putnicima iz Beograda veza za Puket dostupna je četiri puta nedeljno: ponedeljkom, četvrtkom, subotom i nedeljom sa kratkim vremenom presedanja u Istanbulu.

Turkish Airlines sa uzbuđenjem širi svoju mrežu letova i nudi putnicima sve više moguċnosti za putovanja. Kao višestruko nagrađivana avio – kompanija koja poziva svoje putnike da istraže lepote našeg sveta, logičan korak bio je da izaberemo Puket kao svoju narednu destinaciju. – istakao je gospodin Bilal Eksi, izvršni direktor Turkish Airlinesa, na inauguracionoj ceremoniji.

Puket je pun pogodak za ljubitelje peščanih plaža, toplog i čistog mora i čarobne prirode. Ovaj tropski raj, pored naširoko poznatih plaža, nudi i bogat sadržaj za ljubitelje aktivnijeg odmora. Veliki izbor izvrsnih restorana, buran noćni život, atraktivni butici i prodavnice ispuniće sva vaša očekivanja.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte Vaš komentar