Vesti
11.12.2021. 09:42
R.E.

"Putevi Srbije"

Ako krećete na put: Gde sve ima snega i koliko (VIDEO)

sneg, automobili, vožnja
Izvor: Shutterstock

Snega ima delu drzavnog puta IB-21, kroz jugozapadnu Srbiju, na teritoriji Ivanjice, saopštio je u subotu ujutru Štab Zimske službe Javnog preduzeća "Putevi Srbije".

Na osnovu izveštaja Štaba od 5:18 sati, na deonicama Divljaka-Ivanjica-Javor i Ivanjica-Buk, kolovoz je vlažan a snega ima do pet centimetara, zbog čega se preporučuje oprezna vožnja.

Na državnim putevima II prioriteta, kolovozi su vlažni u nižim predelima, snega ima mestimično u raskvašenom stanju do pet cm i na teritoriji Kolubare, Kruševca, Novog Pazara, Užica.

Na ostalim putnim pravcima III prioriteta kolovozi su vlažni u nižim predelima, snega ima mestimično u raskvašenom stanju do pet cm na teritoriji Ivanjice, Kolubare, Kruševca, Mačve, Novog Pazara, Užica i Vranja.

Zbog najavljenih niskih temperatura postoji mogućnost pojave mestimične poledice na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima.

Postoji mogućnost pojave magle na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka, dodaje se u saopštenju.

 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Close
Vremenska prognoza
clear sky
25°C
06.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve