Vesti
13.01.2024. 13:50
Beta

Aleksandar Vučić

Kada će Srbija dobiti novu Vladu?

Skupština Srbije
Izvor: Shutterstock

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će naredne nedelje predstaviti veliki plan o razvoju Srbije i da se nada da će Vlada Srbije biti formirana do marta.

Vučić je dodao da je na svaku priču opozicije o krađi izbora i fantomskim biračima odgovoreno, te da je svaki birač morao da dođe na biračko mesto, da bude upisan u birački spisak.

"Već sledeće nedelje mi predstavljamo plan za budućnost, svojevrsni nju-dil ili Maršalov plan za Srbiju i za nas kreće veliki posao. Od juče teku rokovi za dodelu mandata, pa onda imamo mesec dana za konstituisanje skupštine, vlada treba da bude formirana do maja a ja se nadam da će biti najkasnije u martu", rekao je Vučić.
 

On je istakao da se nije čuo ni sa kim iz OEBS ili ODIHR, te da će kada njihov konačni izveštaj o izborima bude stigao, posao vlade biti da primeni te preporuke.

Kada je reč o beogradskim izborima, kaže da se u subotu ili nedelju očekuju konačni rezultati, i da će o budućoj gradskoj vlasti sa ostalim strankama pregovarati Miloš Vučević i Aleksandar Šapić.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
21°C
28.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve