Vesti
09.03.2024. 09:59
R.E.

Ana Brnabić

"Dačić će predsedavati Vladom Srbije do izbora nove vlade"

1
Izvor: BETAPHOTO / MILAN ILIC

Prvi potpredsednik Vlade Ivica Dačić će predsedavati Vladom Srbije do izbora nove vlade, izjavila je danas predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić, koja je predložena za novog predsednika Skupštine Srbije.

"Juče sam održala sednicu Vlade, usvojili smo neke važne odluke i zaključke. Pozdravila sam se sa ministrima, a Dačić će predsedavati Vladom Srbije", rekla je Brnabić za TV Prva.

Predsednik Srbije i član SNS-a Aleksandar Vučić rekao je da je dogovoreno na sednici Predsedništva SNS-a da je kandidat za predsednicu Skupštine Srbije Ana Brnabić. 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Čekajući novu vladu: Šta znamo, šta naslućujemo, a na koja pitanja nemamo odgovor
Skupština Srbije

Ko će u Nemanjinu

02.03.2024. 12:55

Čekajući novu vladu: Šta znamo, šta naslućujemo, a na koja pitanja nemamo odgovor

Konsultacijama u vezi sa izborom mandatara i formiranjem nove vlade, na koje je pozvao Aleksandar Vučić, napravljen je još jedan korak ka formiranju konačnog rasporeda u Nemanjinoj 11. Iako su poziv predsednika Srbije dobili svi predstavnici partija ili izbornih lista koje su osvojile mesta u parlamentu, na njima nisu učestvovali predstavnici koalicije „Srbija protiv nasilja“ uz obrazloženje da je reč o farsi i da sa Aleksandrom Vučićem nemaju o čemu da se konsultuju.
Close
Vremenska prognoza
light rain
14°C
28.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve