Vesti
04.08.2023. 12:57
Beta

Beograđani, spremite se

Zbog radova u OVOJ ulici doći će do izmene linija gradskog prevoza

Autobus
Izvor: Shutterstock

U Bulevara kralja Aleksandra u Beogradu, zbog radova od petka 4.8. u 22.00 do 11. avgusta biće izmenjene linije javnog prevoza, najavljeno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

Radovi su na delu između Beogradske i Ruzveltove ulice, gde će doći do zatvaranja desne kolovozne trake, gledano u smeru ka Ruzveltovoj ulici, preneo je Beoinfo.

Vozila sa linije 26 će u smeru ka naselju Braće Jerković saobraćati Bulevarom kralja Aleksandra, ulicama Beogradskom i Krunskom i dalje redovnom trasom.

Saobraćaj u skladu sa režimom u funkciji je radova u Ulici Maksima Gorkog, piše u saopštenju.

Vozila sa linija 27, 74 i 202N će u smeru ka naseljima Mirijevo i Veliko selo saobraćati trasom: Bulevar kralja Aleksandra – Profesora Mihaila Đurića – Starine Novaka – Kraljice Marije – Ruzveltova i dalje redovnim trasama.

Vozila sa linije EKO 1 će u smeru ka Vukovom spomeniku saobraćati trasom: Bulevar kralja Aleksandra – Profesora Mihaila Đurića – Starine Novaka – Kraljice Marije – Vukov spomenik.

Vozila sa linije ADA 4 će u smeru ka Mirijevu saobraćati trasom: Bulevar kralja Aleksandra – Profesora Mihaila Đurića – Starine Novaka – Kraljice Marije – Ruzveltova – Bulevar kralja Aleksandra i dalje redovnom trasom.

Vozila sa linije 301N će u smeru ka naselju Begaljica saobraćati na trasi: Bulevar kralja Aleksandra – Profesora Mihaila Đurića – Starine Novaka – Kraljice Marije –Ruzveltova – Bulevar kralja Aleksandra i dalje redovnom trasom.

Na izmenjenim delovima trasa vozila će koristiti postojeća stajališta.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Šapić o novoj aplikaciji za gradski prevoz
autobus

"Beograd plus"

13.07.2023. 14:00

Šapić o novoj aplikaciji za gradski prevoz

Nova aplikacija "Beograd plus” je postala aktivna, a za dan-dva moći će da je koriste i vlasnici "Apple” telefona. Očekujemo da će najveći broj preuzimanja biti od jeseni kada kreće nova školska godina, jer je mlađa populacija najviše i koristila ovaj vid praćenja vozila, izjavio je gradonačelnik Aleksandar Šapić.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
26°C
29.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve