Vesti
29.03.2024. 12:20
R.E.

Putevi Srbije

Putujete za vikend? Evo gde su OBUSTAVE i izmene u saobraćaju

radovi na putu
Izvor: Shutterstock

JP "Putevi Srbije" saopštilo je da će se u subotu, u toku svetlog dela dana, izvoditi radovi na redovnom održavanju na nadvožnjaku prema Rumenci, na delu državnog puta II A reda broj 111, na deonici Novi Sad - Rumenka.

Za vreme izvođenja radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila. Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Od 01. aprila izvodiće se radovi na pranju leve cevi tunela Predejane, u smeru ka Nišu, na državnom putu I A reda broj 1. Tokom izvođenja radova, saobraćaj na tehničkom službenom prolazu na km 500+650, biće preusmeren na desnu cev tunela Predejane, smera Niš - Vranje, i odvijaće se dvosmerno sve do tehničkog službenog prolaza na km 498+800, gde će se ponovnim preusmeravanjem vraćati u redovan tok.

Zbog radova na održavanju ITS opreme i sistema za upravljanje tunelima, na državnom putu I A reda broj 4, deonica Niš istok - Bela Palanka, u tunelu Bancarevo, 01. aprila, u periodu od 10 do 18 časova, biće obustavljen saobraćaj u desnoj tunelskoj cevi, smer ka Pirotu, dok će se saobraćaj odvijati dvosmerno kroz levu tunelsku cev. Zbog radova na tom putu 03. aprila, u periodu od 9 do 17 časova, biće obustavljen saobraćaj u levoj tunelskoj cevi, smer ka Nišu, dok će se saobraćaj odvijati dvosmerno kroz desnu tunelsku cev.

Zbog radova na održavanju ITS opreme i sistema za upravljanje tunelima, na državnom putu I A reda broj 4, deonica Bela Palanka - Pirot istok, u tunelima Sopot i Sarlah, 02. aprila, u periodu od 9 do 17 časova, saobraćaj će biti obustvaljen u desnim tunelskim cevima, u smeru ka Pirotu, dok će se saobraćaj odvijati dvosmerno kroz leve tunelske cevi. Zbog radova na tom putu 04. aprila, u periodu od 9 do 17 časova, biće obustavljen saobraćaj u levim tunelskim cevima, u smeru ka Nišu, dok će se saobraćaj odvijati dvosmerno kroz desne tunelske cevi.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
few clouds
23°C
27.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve