Vesti
28.04.2024. 21:52
R. E.

Prvi maj i Uskrs

Kako će raditi javni prevoz i kada će biti besplatan parking tokom praznika

1
Izvor: Shutterstock

Na svim gradskim, prigradskim i lokalnim linijama na kojima vozila saobraćaju u okviru integrisanog tarifnog sistema biće promenjen red vožnje za vreme prvomajskih i vaskršnjih praznika, saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

Nedeljni red vožnje će se primenjivati 1, 2, 3, 5. i 6. maja, dok će u subotu, 4. maja, javni gradski prevoz raditi po subotnjem redu vožnje. 

Javno komunalno preduzeće "Parking servis" obavestio je korisnike da zbog obeležavanja prvomajskih i uskršnjih praznika, neće kontrolisati i naplaćivati parkiranje u zoniranim delovima grada od srede, 1. maja, do ponedeljka, 6. maja.

U istom periodu, shodno Propisu o radu u dane državnog i verskog praznika, biće zatvorene i poslovnice Korisničkog servisa u ulicama Takovska, Mileševska i Bulevaru Milutina Milankovića.

Sve javne garaže, posebna i SMS parkirališta i kompleks "Međunarodni terminal", tokom predstojećih praznika biće neprekidno otvoreni i radiće po uobičajenom sistemu naplate, kao i Služba za eksploataciju vozila.

Naplata i kontrola parkiranja počinje od utorka, 7. maja, kada sa radom počinju i poslovnice Korisničkog servisa.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
17°C
14.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve