Vesti
12.04.2023. 11:59
Beta

Ako vam je hitno

Kako će pošta raditi za uskršnje praznike

pošta
Izvor: Shutterstock

Tokom vaskršnjih praznika, od 14. do 17. aprila, radiće dežurne pošte u Beogradu i drugim gradovima Srbije i pošte na graničnim i administrativnim prelazima – ukupno 82 pošte, najavila je danas Pošta Srbije.

Svih dana praznika, Glavna pošta u Takovskoj 2 u Beogradu, pošta na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla i pošte na graničnim i administrativnim prelazima, radiće neizmenjeno – non-stop.

U petak i subotu, 14. i 15. aprila i u ponedeljak, 17. aprila radiće pošte u tržnim centrima u Beogradu, Кragujevcu, Pančevu, Sremskoj Mitrovici i Šapcu, pošte u "Univereksport" objektima u Beogradu, Novom Sadu i okolini, Somboru i Zrenjaninu.

Dežuraće i druge pošte u svim većim gradovima i turističkim centrima.

Na Vaskrs, u nedelju, 16. aprila, radiće beogradska Glavna pošta, pošta na aerodromu "Nikola Tesla" i pošte na graničnim i administrativnim prelazima.

Spisak dežurnih pošta sa radnim vremenima objavljen je na sajtu posta.rs.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Zašto je baš ZEC SIMBOL USKRSA?
zec, uskrs

Da li znate

30.03.2024. 22:03

Zašto je baš ZEC SIMBOL USKRSA?

Jaja se za Uskrs farbaju od davnina, kao simbol ponovnog rađanja i pobede nad smrću, a uz šarena jaja, korpice krase i figurice pilića i kokošaka koje nose jaja. Veza između ovih simbola je jasna, ali je u priču o Uskrsu prethodnih vekova došao i, sada već čuveni, uskršnji zeka.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
20°C
29.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve