Vesti
09.10.2023. 09:37

Pojas Gaze

Panika. Nestao Srbin, oglasio se njegov deda (FOTO)

1
Izvor: BETA/AP / Hatem Ali

U blizini granice sa Gazom nestao je srpski mladić Mor, unuk Dušana Mihaleka, dugogodišnjeg urednika muzičkog programa Radija Novi Sad.

Ove strašne vesti Dušan je podelio sa svojim prijateljima i pratiocima na društvenoj mreži Facebook, pozvavši sve da se mole za njega.

"Ne pitajte me, ne zovite me, u panici smo. Nestao je naš najstariji unuk Mor, na granici sa Gazom. Ništa ne znamo o njemu. Molite se", napisao je Mihalek na svom profilu.

Mor je nestao na muzičkom festivalu koji se održavao na jugu Izraela, a koji se okončao tragično - napadom militanatske grupe Hamas koji su automatskim oružjem pucali na sve oko sebe. Prema izveštajima ZAKA (grupe volontera koja se bavi preminulima nakon terorističkih napada i drugih katastrofa) više od 250 tela pronađeno je do sada na mestu gde je održavan festival.

 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

"Hamas godinama nastojao da prevari Izrael"
1

Neimenovani izvor tvrdi

09.10.2023. 09:31

"Hamas godinama nastojao da prevari Izrael"

Izvor blizak Hamasu izjavio je da je ta ekstremistička islamska organizacija vodila višegodišnju kampanju da navede Izrael da pomisli da kako ona ne teži oružanom sukobu i da se može umiriti ekonomskim podsticajima da se održi relativno zatišje.
Close
Vremenska prognoza
few clouds
22°C
20.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve