Vesti
26.09.2019. 15:26
R. E./Foto: Profimedia

NOVI BROJ EKSPRESA: Mrlja koja ne bledi

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Od ubistva gardista Dragana Jakovljevića i Dražena Milovanovića prošlo je 15 godina, a još uvek niko nema odgovor na pitanje ko je i zašto ubio mlade vojnike. Vođena su dva postupka, jedan zbog zataškavanja tragova, drugi u potrazi za počiniocima. Ni od jednog nije bilo ništa.

U novom broju Ekspresa advokat Božo Prelević koji je vodio Nezavisnu, odnosno Topčidersku komisiju, ekskluzivno otkriva dosad nepoznate detalje ovog zločina - sumnjivu ulogu penzionisanog admirala, zašto ga je Sveta Marović upozorio da se ne svađa sa generalom Brankom Krgom, ko je menjao veštačenja, koga je afera koštala karijere i da li je vojska zapravo htela da prikrije tragove o kriminalu u sopstvenim redovima.

"Na sednici VSO ušao sam u polemiku sa generalom Krgom i Sveta Marović mi kaže: 'Ćuti, Božo, pobiće nas'. I ja pi tam Marovića: 'Pa ko ovde ima vlast, ko ovde ima moć?', a Sveta mi kaže: 'Pa zar ne vidiš'", navodi Prelević.

 

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net

Istražujemo i da li je banka matičnih ćelija velika prevara, šta tačno znači promena izbornih uslova u Srbiji i da li je potrebno pooštriti kazne za najmlađe prestupnike.

Ekspres uvek donosi Drugačiji ugao.

 

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
13°C
28.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve