Vesti
08.03.2024. 12:05
Beta

SRS

Koga Šešelj očekuje za partnera

beta-u7k1bqkdtg.jpg
Izvor: BETAPHOTO / MILAN OBRADOVIC

Predsednik Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj izjavio je da su ta stranka i Socijalistička partija Srbije (SPS) tradicionalni partneri Srpske napredne stranke (SNS), kao i da očekuje da to bude i stranka Zavetnici.

"Očekujemo i njih, najavljeno je", rekao je Šešelj za televiziju Hepi.

Lider radikala je naveo da je predsednica Zavetnika Milica Đurđević Stamenkovski svojevremeno bila članica njegove stranke, navodeći da bi ona i danas bila radikalka da on nije bio u Hagu, u vreme kada je isključena iz SRS zbog "incidenta" sa još jednom članicom.

Ocenio je da je Đurđević Stamenkovski "elokventna", ali da joj nedostaje političkog znanja i iskustva.

"Ona je lutala u politici na nedozvoljen način. Prvo se približavala ovom izdajničkom sektoru, pa se udruživala sa 'Ljotićevcem' Boškom Obradovićem. Sad se vratila na pravi put. Šta je bilo, bilo je. Mene to više ne interesuje", kazao je Šešelj.

Govoreći o skubima u pokretu "Mi - Glas iz naroda", kazao je da su se oni podelili na tri grupacije i da je čuo da se Aleksandar Jerković, nosilac liste za beogradske izbore liste "Mi - Glas iz naroda", priključio "ovoj našoj patriotskoj koaliciji".

"Ove dve grupacije ne znam kako će. Mislim da će Nestorović sam sa svojom grupom pokušati da izađe na izbore, a ova druga grupacija se koleba", naveo je Šešelj.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Evo zašto je Šešelj odbio saslušanje Tužilaštva Haškog tribunala
1

Srpska radikalna stranka

27.09.2022. 09:35

Evo zašto je Šešelj odbio saslušanje Tužilaštva Haškog tribunala

Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja odbio je da bude saslušan u Specijalnom sudu u Beogradu po tužbi Haškog tribunala za nepoštovanje tog suda, jer kako je rekao, haško tužilašvo nije dozvolilo da saslušanju prisustvuje njegov pravni savetnik Vjerica Radeta.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
18°C
28.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve