Vesti
27.10.2023. 14:55
Beta

Sveta Petka

Kako su u SNS proslavili slavu... (FOTO)

slava, slavski kolač
Izvor: Shutterstock

U prostorijama Srpske napredne stranke na Novom Beogradu u petak je obeležena slava naprednjaka Sveta Petka, u prisustvu predsednika Srbije i člana SNS Aleksandra Vučića.

Istaknuti stranački funkcioneri prisustvovali su sečenju slavskog kolača, a ovogodišnji domaćin slave je potpredsednik vlade, ministar odbrane i predsednik SNS Miloš Vučević. Stranačkoj slavi SNS prisustvuje i premijerka i članica Predsedništva SNS Ana Brnabić.

Obraćajući se prisutnima, domaćin Vučević je čestitao slavu svim prisutnim članovima SNS.

"Naša snaga, braće i sestre, naprednjaci, su naši ljudi, naš narod. To je naša snaga svih ovih 15 godina. Pred nama su nimalo laki dani. Mnogo je pritisaka na našu državu. Mnogo je pritisaka na naš narod. Mnogo je nepravde, mnogo je bola. Ali na nama je, pre svega, najjačoj političkoj organizaciji u Srbiji, velika odgovornost da ne dozvolimo da se Srbija vrati u prošlost", rekao je Vučević.
 

Na slavi naprednjaka su i članovi Predsedništva Darko Glišić, Siniša Mali, Maja Gojković, Darija Kisić, Zoran Đorđević, Petar Petković, Aleksandar Šapić, Irena Vujović, Goran Vesić, kao i Marko Đurić i mnogi drugi.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

"Ništa od dogovora Kurtija i Vučića"
1

Žozep Borelj

27.10.2023. 08:55

"Ništa od dogovora Kurtija i Vučića"

Šef evropske diplomatije Žozep Borelj izjavio je da dogovor lidera Srbije i Kosova nije bio moguć zbog preduslova svake od strana koji su za drugu bili neprihvatljivi.
Close
Vremenska prognoza
light rain
15°C
27.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve