Vesti
11.01.2024. 13:11
Beta

Toma Fila

"SPS u Beogradu neće biti na istoj listi sa SNS"

1
Izvor: ATAIMAGES / Milos Tesic

Kandidat Socijalističke partije Srbije (SPS) za gradonačelnika Beograda advokat Toma Fila izjavio je da SPS neće biti na istoj listi sa Srpskom naprednom strankom (SNS) ukoliko dođe do ponavljanja gradskih izbora. 

Fila je agenciji Beta kazao da veruje da će doći do konstituisanja gradske vlasti u Beogradu bez ponavljanja izbora. 

"Ako dođe do ponavljanja izbora u Beogradu, SPS će izaći u istom formatu kao i 17. decembra. Međutim, verujem da će SNS i SPS uspeti da konstituišu gradsku vlast i da ponavljanja izbora neće biti", rekao je Fila.

Na pitanje da li to znači da će u koaliciji sa SNS i SPS biti "Mi – Glas iz naroda" Branimira Nestorovića, Fila je kazao da postoji više načina da se izabere gradska vlast. 

On je istakao da postoji mogućnost da SNS i SPS izađu na zajedničkoj listi za redovne lokalne izbore koji će biti održani na proleće.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

GIK usvojio izveštaj: Beograd ne sme da stane 49 mandata, SPN 43
izbori, glasanje

Beogradski izbori

03.01.2024. 20:09

GIK usvojio izveštaj: Beograd ne sme da stane 49 mandata, SPN 43

Gradska izborna komisija usvojila je ukupni izveštaj o rezultatima izbora za odbornike Skupštine grada Beograda, prema kojem je lista broj 1 Aleksandar Vučić - Beograd ne sme da stane dobila 49 mandata, izborna lista broj 3 Srbija protiv nasilja - Dobrica Veselinović - prof. dr Vladimir Obradović 43 mandata, a izborna lista broj 5 Dr Miloš Jovanović - Nada za Beograd dobila sedam mandata.

Close
Vremenska prognoza
clear sky
26°C
28.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve