Vesti
26.06.2023. 11:54
Beta

Kraljevo

Trojica kosovskih policajaca pušteni da se brane sa slobode

Sud, sudija
Izvor: Shutterstock

Pretpretresno veće Višeg suda u Kraljevu potvrdilo je optužnicu protiv trojice kosovskih policajaca i donelo odluku kojom je okrivljenima ukinut pritvor.

Kako se navodi u saopštenju Višeg suda u Kraljevu, nakon što je sproveden prethodni postupak i podignuta optužnica od strane Višeg javnog tužilaštva u Kraljevu protiv osumnjičenih lica B.S, R.Z. i Š.M. zbog po jednog krivičnog dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija iz čl. 348. st. 4. u vezi st. 2 u vezi st. 1 Krivičnog zakonika, vanpretresno veće Višeg suda u Kraljevu je potvrdilo optužnicu protiv navedenih okrivljenih i donelo rešenje kojim je okrivljenima ukinut pritvor. 

Policajci Rifat Zeka, Bećir Sefi i Mustafa Šemi uhapšeni su 14. juna na teritoriji centralne Srbije, a oni su se danas pojavili pred sudom u Kraljevu. 

Prvobitno im je bio određen pritvor od 30 dana.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Kakvo su upozorenje Eskobar i Lajčak poslali Vučiću i Kurtiju
1

"Dijalog ili posledice"

20.06.2023. 17:30

Kakvo su upozorenje Eskobar i Lajčak poslali Vučiću i Kurtiju

Specijalni predstavnici SAD i EU za Zapadni Balkan, Gabrijel Eskobar i Miroslav Lajčak, pozvali su danas lidere u Beogradu i Prištini da se fokusiraju na dijalog i doprinesu deeskalaciji situacije na severu Kosova, upozorivši da će u suprotnom biti posledica po obe strane.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
26°C
28.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve