Vesti
31.10.2023. 16:05

Vremenska prognoza

Sreda uglavnom sunčana, a onda...

jesen, sunce, drveće, priroda
Izvor: Shutterstock

U Srbiji će u sredu biti pretežno sunčano uz slab i umeren severozapadni vetar koji će na istoku povremeno biti jak, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Ujutru će samo će još na jugoistoku biti oblačno sa slabom kišom ponegde. Posle podne očekuje se naoblačenje sa jugozapada uz skretanje vetra na slab do umeren južni. Tokom noći biće oblačno, u jugozapadnim, južnim i jugoistočnim predelima mestimično sa slabom kišom.

Jutarnja temperatura biće od šest stepeni do 11, a najviša dnevna od 16 do 21 stepen.

U Beogradu će tokom dana biti pretežno sunčano uz slab i umeren severozapadni vetar. Kasnije posle podne naoblačenje ali će se zadržati suvo vreme, a vetar će biti u skretanju na slab do umeren južni.

Jutarnja temperatura biće oko 11, a najviša dnevna oko 19 stepeni.

U četvrtak će biti promenljivo oblačno, ujutru i pre podne sa slabom kišom na jugu i istoku zemlje. Narednih dana umereno i potpuno oblačno sa čestom pojavom kiše i lokalnih pljuskova, a obilnije padavine očekuju se u petak u drugom delu dana, kao i na jugu i istoku Srbije u subotu ujutru i pre podne. U petak će duvati jak južni i jugoistočni vetar, u košavskom području i na planinama sa olujnim udarima. Dnevna temperatura tokom celog perioda biće oko i malo iznad proseka za prvu dekadu novembra meseca.

 

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
17°C
14.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve