Vesti
16.03.2024. 16:05
Beta

Vremenska prognoza

Kakvo nas vreme očekuje narednih dana

vreme
Izvor: Shutterstock

U Srbiji će u nedelju biti umereno do potpuno oblačno, na severozapadu suvo, u ostalim krajevima mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima, a na visokim planinama sa snegom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Prestanak padavina i postepeno razvedravanje se očekuje ujutru i pre podne u ostalom delu Vojvodine, sredinom dana u zapadnim i centralnim, a posle podne i u ostalim krajevima.

Duvaće slab i umeren vetar, na severu i istoku Srbije povremeno i jak, severozapadni, uveče u slabljenju. Najniža temperatura će se kretati od pet stepeni do 10, a najviša od 13 do 17 stepeni.

U Beogradu će ujutru prestati kiša, pre podne se očekuje razvedravanje a od sredine dana će biti pretežno sunčano. Duvaće slab i umeren vetar, kratkotrajno i jak severozapadni, uveče u slabljenju. Najniža temperatura će se kretati od osam stepeni do 10, a najviša oko 16 stepeni.

U Srbiji će u ponedeljak i utorak biti promenljivo oblačno ponegde sa kratkotrajnom kišom ili lokalnim pljuskovima, na visokim planinama sa snegom. U sredu i četvrtak ujutru ponegde će biti slab mraz, tokom dana pretežno sunčano uz malu do umerenu oblačnost. U petak i za vikend se očekuju prolazna naoblačenja koja će ponegde usloviti kratkotrajnu kišu ili pljuskove.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
10°C
27.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve