Vesti
12.03.2024. 11:17
Beta

Vremenska prognoza

Kakvo nas vreme očekuje narednih dana

oblaci, oblačno vreme
Izvor: Shutterstock

U Srbiji će u sredu biti pretežno oblačno i nešto svežije vreme sa kišom dok će na planinama padati sneg, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Duvaće slab do umeren vetar koji će povremeno biti jak, severozapadni i uveče u slabljenju. Očekuje se da će se najniža temperatura kretati od pet do osam stepeni Celzijusovih, a najviša dnevna od 11 do 15 stepeni.

U Beogradu se u sredu očekuje pretežno oblačno i nešto svežije vreme, povremeno sa kišom koja će uveče i tokom noći prestati da pada. Duvaće slab i umeren, severozapadni vetar, uveče u slabljenju. Očekuje se najniža temperatura oko sedam stepeni, a najviša dnevna oko 12.

U četvrtak i petak u većem delu zemlje suvo i malo toplije dok će na jugu i jugoistoku još ponegde padati kiša a na planinama sneg.

U subotu novo naoblačenje sa kišom, na planinama sa snegom koje će se u nedelju izmestiti ka jugu i istoku zemlje dok se na severu i zapadu očekuje suvo uz postepeno razvedravanje.

Početkom sledeće sedmice promenljivo oblačno, u ponedeljak suvo sa sunčanim intervalima, a od utorka mestimično sa kišom.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
17°C
27.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve