Vesti
16.05.2023. 19:43
R.E./RTS

Aleksandar Vučić

Vučić o tome kada će se i gde birati novo rukovodstvo SNS-a

Vučić
Izvor: EPA / ANDREJ CUKIC

Na Skupštini Srpske napredne stranke oko 4.000 delegata će 27. maja u Kragujevcu birati novo rukovodstvo, saopštio je nakon sednice Predsedništva SNS-a predsednik stranke Aleksandar Vučić. Govoreći o skupu koji je zakazan za 26. maj, Vučić je rekao da to ne sme da bude skup mržnje, već skup nade.

Vučić je naveo da se na sednici Predsedništva SNS-a razgovaralo o aktuelnoj političkoj situaciji u zemlji.

"Razgovaralo se o predstojećem, mi se nadamo velikom skupu 26. maja u Beogradu, o suštini i onome šta on treba da predstavlja, kakva je poruka za građane i kakvi su planovi za budućnost", rekao je Vučić.
 

Treća tema je, dodao je, Skupština SNS-a koja će biti održana 27. maja u Kragujevcu.

Naveo je da je sve spremno za Skupštinu stranke 27. maja u Kragujevcu i da će tada 4.000 delegata izabrati novo rukovodstvo stranke i doneti odluku o ulasku stranke u novi, širi pokret.

"Ono što je važno da se stranka pripremi i da sa novim rukovodstovom bude spremna za sve izazove", naglasio je Vučić, prenosi RTS.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Vučić o Lajčaku: "Video je odlučnost Srba"
1

Sastanak u Beogradu

12.05.2023. 14:00

Vučić o Lajčaku: "Video je odlučnost Srba"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je specijalni predstavnik Evropske unije (EU) za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak razgovarao sa Srbima sa Severa Kosova i da se uverio u odlučnost Srba da se suprotstave "teroru" kosovskog premijera Aljbina Kurtija.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
22°C
30.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve