PROSLAVITE 4. ROĐENDAN ER SRBIJE: Specijalne rođendanske cene za Premijum salon

PROSLAVITE 4. ROĐENDAN ER SRBIJE: Specijalne rođendanske cene za Premijum salon


Povodom svog četvrtog rođendana 26. oktobra, Er Srbija nudi putnicima specijalne cene za ulaznice u Premijum salon na Aerodromu Nikola Tesla tokom celog meseca.

U okviru ove promocije, putnici mogu sa stilom da se opuste prilikom odlaska, dolaska ili dok su u tranzitu na beogradskom aerodromu.
Premium Lounge (11)Veljko Ristić, direktor Komercijale Er Srbije, rekao je: „Naš Premijum salon je savršeno mesto za bekstvo od aerodromske gužve, gde možete napuniti baterije, osvežiti se ili raditi i zadovoljstvo nam je da otvorimo njegova vrata za veći broj posetilaca u oktobru.
Od kada je Salon otvoren 2015. godine, ugostili smo više od 55.000 posetilaca i on je brzo zadobio reputaciju jednog od najboljih aerodromskih salona u Evropi. Radujemo se prilici da pružimo našu vrhunsku uslugu i gostoprimstvo većem broju putnika tokom ovog meseca.“
Premium Lounge (30)Specijalne rođendanske cene važe za maksimalan boravak od tri sata i one su sledeće:

  • €22 za članove programa Air Serbia Etihad Guest Silver koji putuju Er Srbijom
  • €22 za članove programa Air Serbia Etihad Guest Silver koji putuju Etihad ervejzom
  • €35 za sve putnike ekonomske klase koji putuju Er Srbijom
  • €45 za putnike koji lete bilo kojom drugom avio-kompanijom

Kao deo promocije, učesnici programa za česte putnike takođe mogu da kupe godišnju ulaznicu za salon po specijalnoj sniženoj ceni od €550 i uživaju u neograničenom pristupu salonu tokom cele godine.

INTERVJU, DANE KONDIĆ, “ER SRBIJA”: Lideri smo u ovom delu Evrope, ali to nije kraj

Smešten između gejtova A4 i A5, Premijum salon Er Srbije ima moderan i stilizovan enterijer i nudi à la carte meni i švedski sto, sa popularnim tradicionalnim jelima kao što su ćevapčići, barom koji služi Radovanović vino, rakiju, kafu i druge napitke, zatim Wi-Fi, prostrane tuševe, brojna mesta sa ugodnim stolicama, i veliki izbor svetskih magazina i novina. Salon je otvoren svakog dana od 5 ujutro do 8 uveče.

Ulaznica u salon može se kupiti na www.airserbia.com, preko Er Srbija Kontakt centra, u poslovnicama Er Srbije, preko putnih agenata, ili direktno u Premijum salonu.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte Vaš komentar